Povezljivost z DECT sistemom brezžične telefonije - Vamotel

Pojdi na vsebino
Klicni sistem BEST
Povezljivost z DECT sistemom brezžične telefonije

Zanesljivost  in brezskrbnost tistih, ki potrebujejo nego in tistih, ki jo nudijo lahko povečamo in poenostavimo s sistemom DECT brezžične telefonije. Na brezžični aparat pošljemo informacijo o sobi in lokaciji (postelja, WC, kopalnica, jedilnica…) kjer je bil sprožen klic. Osebje lahko zraven informacije o klicatelju s klicateljem tudi govorno komunicira preko govornih enot sistema BEST ali preko telefonskega aparata v sobi. S tem se izognemo nepotrebni izgubi danes dragocenega časa, saj lahko klicočega takoj oskrbimo z željo, ki nam jo je ne glede na lokacijo negovalca izrazil.


Prednosti za osebje
Mobilnost: osebje ni vezano na en prostor. Informacije lahko posreduje naprej drugim.
Fleksibilnost: Osebje se prosto giblje po celotnem objektu in prejema informacije o dogajanju – klicih, pozivih iz vhodnih vrat, telefonski pozivi.
Avtomatiziranost: Sistem deluje popolnoma avtomatizirano in uporabnik (setra ali strežno osebje) ne rabi vključevati nobenih dodatnih funkcij ali tipkati zapletenih in dolgih KOD s katerimi bi vključevali govorno ali podatkovno povezavo med prenosno slušalko in klicnim sistemom, ampak za to skrbi sistem sam.
Nočno dnevni režim delovanja: Čez dan lahko posamezne enote delujejo samostojno in se zvečer, ko se število osebja zmanjša, povežejo v večjo skupino.
Gledano s strani vodstva: Zmanjševanje števila ljudi v smeni, saj je informiranost o pozivih iz sob nemudoma posredovana dotičnim na prenosni aparat. Osebje je med seboj povezano z govorno zvezo. Intervencije so hitrejše.

Prednosti za stanovalce ali paciente
Hitro posredovanje osebja in s tem zadovoljevanje potreb, počutja, varnosti: Osebje zaradi avtomatiziranosti sistema vsak trenutek lahko posreduje informacijo o klicu tistemu, ki je v danem trenutku najbližji klicočemu.
Govorna povezljivost: Pri govorni povezljivosti lahko sistem rešujemo na dva načina: stanovalec pokliče osebje na prenosni telefonski aparat preko klicnega sistema nato pa se samodejno vzpostavi govorna komunikacija preko telefonskega aparata nameščenega v sobi ali v sobo vgradimo avdio enote, ki jih povežemo z klicnim sistemom in vzpostavljamo govorno povezavo soba – osebje samodejno samo s pritiskom na pozivno tipko na avdio enoti klicnega sistema.
Prednosti: Osebje lahko zaradi govorne povezave povpraša stanovalca o njegovih potrebah (npr. da potrebuje tableto proti glavobolu) in mu njegovo željo izpolni z enkratnim obiskom v sobi. (Ni potrebno hoditi v sobo in povprašati o potrebi, hoditi iskati željno stvar in mu jo nositi nazaj v sobo).

Z navedenimi prednostmi in uvajanjem novih sodobnih tehnologij boste vsekakor povečali ugled vaše ustanove.

Vamotel d.o.o.
Na jasi 53
2250 Ptuj

GSM: 041 355 406
Nazaj na vsebino