Paging sistem - Vamotel

Pojdi na vsebino
Ostalo > Paging sistem
Paging sistem
PAGING SISTEM

V bolnišnicah, pisarnah, vzdrževanjih…, povsod kjer so ljudje v nenehnem gibanju je pri vsakodnevnem delu velikokrat potrebno kratko sporočilo za hitro posredovanje in kratek reakcijski čas.
To je bila osnova pri razvoju pozivnikov serije teleCOURIER. Rezultat dela je majhen in moderen pozivnik – pager, ki ga lahko namestite v žep ali katerikoli viden položaj. Za popolno zadovoljstvo vseh uporabnikov so na voljo tri različice pagerjev teleCOURIER 914D.Vsi se napajajo z okolju prijaznimi standardnimi baterijami z dolgo življenjsko dobo. Vse različice pozivnika 914D se lahko uporabljajo v vseh sistemih teleCOURIER 900.
Za delovne pogoje, kot so zahtevna okolja, kjer je oprema podvržena težkim delovnim pogojem in kjer je prožnost bistvenega pomena. Pozivnik – pager 912T je grajen tako, da se lahko zoperstavi še tako grdemu ravnanju, kot so močno stiskanje, padanje, drgnjenje ob hrapave predmete in izpostavljanje vlagi. Kompaktna oblika ga naredi odpornega, hkrati pa lahkega in prijetnega za rokovanje.
Zanesljiva, robustna in uporabo enostavna enota pager Ascom p71 je razvita za posebno zahtevne delovne prostore, kjer nujne razmere terjajo takojšne dejanje, zelo pomembna informacija pa mora biti posredovana hitro in zanesljivo . Robustno in prožno ohišje je odporno proti vlagi, prahu in umazaniji.
Vamotel d.o.o.
Na jasi 53
2250 Ptuj

GSM: 041 355 406
Nazaj na vsebino