O nas - Vamotel

Pojdi na vsebino
O nas
Kdo smo in kaj znamo?
Smo ustaljeno podjetje, ki zaposluje strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami s področja telekomunikacij. Podjetje je usmerjeno v zagotavljanje visokega nivoja rešitev in kakovosti storitev s področja informacijskih infrastruktur.
Zaposleni v podjetju VaMoTEL d.o.o. se zavedamo, da oprema še ne pomeni zadostne podpore poslovnim procesom naših kupcev, partnerjev, zato jim pomagamo do zadostne uporabe in izkoriščenosti te opreme. S storitvami svetovanja in izobraževanja omogočamo partnerjem optimalno izkoriščenost opreme in rešitev glede na vložena sredstva ter gradimo trdno in dolgoročno zaupanje.
Ponujamo vam aplikativne rešitve, kjer povezujemo premične in fiksne komunikacijske sisteme.
Kaj vam lahko ponudimo?
Paging sisteme ascom teleCOURIER 900, CTS sisteme ascom in sisteme z DECT brezvrvičnimi telefoni SIEMENS in ascom. Vse te sisteme lahko integriramo v okolje telefonske centrale.
Interfonski sistemi in sestrski klicni sistemi za bolnišnice, zdravstvene domove, domove za ostarele in druge, podjetja STENTOR in BEST, ki jih lahko integriramo z audio opremo podjetij MONACOR, SAMSON, PULSE, Soundcraft, AKG in drugih.
Nabor opreme iz naše ponudbe je zelo širok in je v osnovi fleksibilen, saj neprestano raziskujemo tržišče, ter svojim strankam nudimo najnovejšo tehnologijo. Zavedamo se, da ravno komunikacijske naprave največ pripomorejo k zmanjševanju operativnih stroškov in se običajno izkažejo za zelo dobro investicijo, hkrati pa poenostavijo organiziranje ter logistiko pri vaših aktivnostih.
Servisiramo paging, telefonske in interfonske aparate, nudimo pribor in rezervne dele,…
Naši strokovnjaki za omenjene naprave se redno izpopolnjujejo in izobražujejo, tako, da je znanje v našem podjetju vedno korak s časom. Pripravljeni smo Vam pomagati tudi pri sami pravilni ter ekonomični uporabi sistemov in naprav.
Ob koncu naše predstavitve, vam želimo veliko uspeha pri vašem delu. In naj vam komunikacije ne povzročajo težav, kajti v podjetju VaMoTel smo vam zmeraj na voljo.
Vizitka
VAMOTEL d.o.o.
Na jasi 53
2250 Ptuj

GSM: (041) 355-406

E-pošta: info@vamotel.si
Kje smo?
Vamotel d.o.o.
Na jasi 53
2250 Ptuj

GSM: 041 355 406
Nazaj na vsebino