MyPBX - Vamotel

Pojdi na vsebino
MyPBX > MyPBX
MyPBX
My PBX je zmogljiv hibridni telefonski IP PBX sistem za majhna in srednje velika podjetja. V osnovi podpira priključitev do 100 IP aparatov. Z razširitvenimi moduli lahko sistemu dodamo GSM linije , analogne javne in interne priključke ter ISDN Bri ali Pri priključke. Programska oprema temelji na Asterisku, ki je s hardwersko enoto združen v celoto, ki zagotavlja zanesljivo in funkcionalno delovanje.

Sistem lahko s pomočjo razširitvenih modulov prilagodimo poljubni konfiguraciji vhodnih in izhodnih linij, lahko pa ga uporabljamo kot čisti IP sistem z vhodnimi SIP trunki in internimi SIP IP aparati.

Sistem je izredno funkcionalen, stabilen v delovanju in zelo fleksibilen v konfigurirnju nastavitev. Preizkušen je na večini domačih in tujih IP operaterjih . Na njem delujejo večinoma vsi IP SIP aparati znanih svetovnih znamk. Nadstandardno funkcionalnost sistem dosega z aparati Yealink, katerih proizvajalec je neposredno povezan s proizvajalcem sistema MyPBX Yeastar.

Uporabniško prijazen konfiguracijski vmesnik nam omogoča hitro in pregledno nastavitev vseh parametrov preko spletnega brskalnika.

MyPBX Standard
My PBX je zmogljiv hibridni telefonski IP PBX sistem za majhna in srednje velika podjetja. V osnovi podpira priključitev do 100 IP aparatov. Z razširitvenimi moduli lahko sistemu dodamo GSM linije, analogne javne in interne priključke ter ISDN Bri ali Pri priključke. Programska oprema temelji na Asterisku, ki je s hardversko enoto združen v celoto, ki zagotavlja zanesljivo in funkcionalno delovanje.
Sistem lahko s pomočjo razširitvenih modulov prilagodimo poljubni konfiguraciji vhodnih in izhodnih linij, lahko pa ga uporabljamo kot čisti IP sistem z vhodnimi SIP trunki in internimi SIP IP aparati.
Sistem je izredno funkcionalen, stabilen v delovanju in zelo fleksibilen v konfigurirnju nastavitev. Preizkušen je na večini domačih in tujih IP operaterjih. Na njem delujejo večinoma vsi IP SIP aparati znanih svetovnih znamk. Nadstandardno funkcionalnost sistem dosega z aparati Yealink, katerih proizvajalec je neposredno povezan s proizvajalcem sistema MyPBX Yeastar.
Uporabniško prijazen konfiguracijski vmesnik nam omogoča hitro in pregledno nastavitev vseh parametrov preko spletnega brskalnika.
Yeastar
MyPBX U100

  MyPBX U100 je sodoben IP-PBX rack telefonski sistem za do 100 uporabnikov. Sistem lahko podpira ISDN BRI, PSTN, GSM/UMTS in VoIP zunanje in interne priključke. Visoka zmogljivost, zanesljivost in združljivost v kombinaciji z visoko funkcionalnostjo zagotavljajo telefonskemu sistemu MyPBX U100 vidno mesto v vsakem sodobno naravnanem podjetju

      Yeastar
      MyPBX U200

       MyPBX U200 je sodoben IP-PBX rack telefonski sistem za do 200 uporabnikov. Sistem lahko podpira ISDN BRI, PSTN, GSM/UMTS in VoIP zunanje in interne priključke. Visoka zmogljivost, zanesljivost in združljivost v kombinaciji z visoko funkcionalnostjo zagotavljajo telefonskemu sistemu MyPBX U200 vidno mesto v vsakem sodobno naravnanem podjetju.

           Yeastar
           MyPBX U300

            MyPBX U300 je sodoben IP-PBX rack telefonski sistem za do 100 uporabnikov. Sistem lahko podpira PRI (E1/T1/J1), VoIP zunanje in interne priključke ter 2 interna analogna priključka. Visoka zmogljivost, zanesljivost in združljivost v kombinaciji z visoko funkcionalnostjo zagotavljajo telefonskemu sistemu MyPBX U300 vidno mesto v vsakem sodobno naravnanem podjetju.

                Yeastar
                MyPBX U500

                 MyPBX U500 je sodoben IP-PBX rack telefonski sistem za do 300 uporabnikov. Sistem lahko podpira ISDN BRI, PSTN, GSM/UMTS in VoIP zunanje in interne priključke. Visoka zmogljivost, zanesljivost in združljivost v kombinaciji z visoko funkcionalnostjo zagotavljajo telefonskemu sistemu MyPBX U500 vidno mesto v vsakem sodobno naravnanem podjetju.

                     Vamotel d.o.o.
                     Na jasi 53
                     2250 Ptuj

                     GSM: 041 355 406
                     Nazaj na vsebino